Varlığımızı size borçluyuz

Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Muğla’daki şehit polislerin mezarını ziyaret etti.Polis Teşkilatının 168, yılı nedeniyle Muğla şehir eski mezarlığında emniyet personeli ile...

Varlığımızı size borçluyuz

Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Muğla’daki şehit polislerin mezarını ziyaret etti.

Polis Teşkilatının 168, yılı nedeniyle Muğla şehir eski mezarlığında emniyet personeli ile birlikte şehit polislerin mezarını ziyaret eden Muğla İl Emniyet Müdürü Akbal, burada şehit polisler için dua etti ve şehit polislerin mezarlarına kırmızı karanfil bıraktı. Havanın yağışlı olmasına rağmen etkinliği ertelemeyen Muğla İl Emniyet Müdürü Akbal, şehit polislerin mezar ziyaretinin ardından şehit polis yakınlarına ve gazi polisler ile birlikte öğle yemeği yedi.

İkinci namazının ardından ise Muğla Merkez Kurşunlu Camiinde şehit polisler için mevlid okutuldu. Şehit polislerin bu vatan toprağı uğruna şahadet şerbeti içtiğini belirten Akbal, “Polisimiz gece gündüz vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için görev yaparken görevleri başında bu vatan uğruna şehitlik mertebesine de ulaşıyor. Şehit polislerimizin yakınları ve gazilerimiz bizim için yılın belirli günlerinde değil, her zaman başımızın tacı. Şehit polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum. Gazi polislerimize de sağlık ve sıhhatli bir yaşam diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.