Valilik Kupası maçları başladı

Voleybol Muğla İl Temsilciliği ile Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Valilik Kupası Kurumlar Arası Voleybol maçları başladı.Yaklaşık olarak 1 ay sürecek turnuvaya 13 takım katılıyor....

Valilik Kupası maçları başladı

Voleybol Muğla İl Temsilciliği ile Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Valilik Kupası Kurumlar Arası Voleybol maçları başladı.

Yaklaşık olarak 1 ay sürecek turnuvaya 13 takım katılıyor. Voleybol sporuna ilginin arttırılmasını amaçlayan turnuvanın ilk gününde Muğla Belediyesi, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesini 3-0 yendi. Günün ikinci maçında Karşıyaka Mahallesi Muhtarlığı Teknoloji ve Kültür Kolejini 3-0’la geçti.

Voleybol Muğla İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, “Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile ortaklaşa yaptığımız turnuva başladı. Kazanmanın önemli olmadığı, centilmence mücadelelerin olduğu, saygı ve sevginin ön planda bulunduğu amacın sadece spor yapmak olduğu bir turnuva olur. Amacımız voleybol sporunu Muğla’da yaygınlaştırmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.