VALİ'DEN RAVZA NUR'A YARDIM ELİ

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2 yaşındaki kızları Ravza Nur’un ameliyatı için 25 bin TL’ye ihtiyaç duyan Çınar ailesini ziyaret ederek, işlemler için harekete geçileceğini bildirdi.Fethiye’de çeşitli ziyaretlerde...

VALİ'DEN RAVZA NUR'A YARDIM ELİ

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2 yaşındaki kızları Ravza Nur’un ameliyatı için 25 bin TL’ye ihtiyaç duyan Çınar ailesini ziyaret ederek, işlemler için harekete geçileceğini bildirdi.

Fethiye’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, sağlığına kavuşabilmek için 25 bin TL'ye ihtiyacı olan 2 yaşındaki Ravza Bur Çınar’ı evinde ziyaret etti.

Beraberinde Kaymakam Ekrem Çalık’la birlikte Ravza Nur’un evine giden Vali Mustafa Hakan Güvençer’i acılı Baba Oktay Çınar ile acılı Anne Ayşe Mine Çınar karşıladı. Baba Oktay Çınar Ravza Nur’un sağlık sorunlarını anlatırken kalbindeki dört kapakçıktan ikisinin bulunmadığını solunum güçlüğü çektiğini boynunda hortum bulunduğunu üçüncü ameliyat için maddi sorunlarının olduğunu pek çok yere başvurduğunu ancak çözüm bulamadıklarını söyledi. Fethiye Sosyal Yardımlaşma Kurumuna gittiğinde onur kırıcı sözlerle karşılaştığını da söyleyen Oktay Çınar “Çocuğumuzun yaşatılması için devletten destek istiyoruz” dedi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer evde bakım ücreti ve diğer masraflar için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün hemen harekete geçirileceğini ayrıca İl Vakfı kurulduktan sonra destek olabileceklerini kaydetti.

Minik Ravza Nur’un Babası Oktay Çınar ile Annesi Ayşe Mine Çınar sağlık güvencelerinin olmadığını biricik kızının bir an önce ameliyat olması gerektiğini bu yönlü destek beklediklerini söylediler.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.