Vali’den, Polis Günü Mesajı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yıldönümü bütün ülke genelinde ve Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, 10 Nisan Polis Günü de bugün törenlerle kutlanıyor. Muğla Valisi Amir çiçek Polis Günü nedeniyle...

Vali’den, Polis Günü Mesajı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yıldönümü bütün ülke genelinde ve Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, 10 Nisan Polis Günü de bugün törenlerle kutlanıyor. Muğla Valisi Amir çiçek Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Çiçek mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“Tarihi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası kutlu olsun. 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış, günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevi sürdürmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bağımsızlığımızın simgesi rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı bayrağı, milletimizin birliği, dirliği ve beraberliğini korumak için fedakarca mesai mefhumu gözetmeden görevlerinin başında bulunan Polis Teşkilatımız olduğu sürece hainlere asla fırsat verilmeyecektir.

Devletimizin ilelebet yaşaması, milletimizin huzuru, can ve mal güvenliğini korumak gibi kutsal bir görevi üstlenen polislerimiz gece gündüz demeden bütün zor şartlara rağmen görevlerini başarıyla sürdürmektedir.

Şunu belirtmeliyim ki, ilimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için çaba sarf eden polislerimiz vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek vatandaşlarımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için çalışmaktadır.

Muğla’nın, huzurlu ve demokratik bir şehir olmasında emniyet gücümüzün takdire şayan çabaları olduğu kadar vatandaşımızın da sağduyulu ve işbirliği içerisinde olmasının büyük katkısı vardır.

Vatandaşımızın birlik ve beraberlik içerinde, huzur ve güvenliğini sağlamak adına, fedakarca görev yapan polisimiz; her zaman halkla iç içe olmaya özen göstermektedir. Unutulmamalıdır ki; herkes üstüne düşen görevi layıkı ile yaptığı sürece nifak tohumu ekmek isteyen hainler asla amaçlarına ulaşamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize, halen görevi başında bulunan teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr çalışanlarına ve emekli olan mensuplarına, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.”

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.