Vali Tavlı: “Vatandaşlarımız duyarlı”

Coronavirüs (Covid-19) salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Muğla’da denetimler devam ediyor....

Vali Tavlı:  “Vatandaşlarımız duyarlı”

Coronavirüs (Covid-19) salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Muğla’da denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Valisi Orhan Tavlı, denetimler gerçekleştirerek, vatandaşları uyardı. Vali Tavlı, “vatandaşlarımız duyarlı ve kurallara uyuyor” dedi.

Sinem Karakaya

Coronavirüs (Covid-19) salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Valisi Orhan Tavlı, denetimler gerçekleştirerek, vatandaşları uyardı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Coronavirüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla gerçekleştirdiği denetimlerde esnaf ve vatandaşları sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda uyardı.

Coronavirüse karşı alınan koruyucu tedbirlerin il genelinde büyük bir hassasiyetle uygulandığını belirten Vali Orhan Tavlı, denetimler sırasında salgınla mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için sosyal mesafenin korunması, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uygun hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Tüm ekiplerin kapsamlı bir Coronavirüs denetimi için sahada olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı, denetimlerin amacının Coronavirüs ile mücadelede işletme sahiplerine düşen sorumluluğu hatırlatmak ve farkındalığı arttırmak olduğunu ifade etti.

“VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI”

Muğla’nın salgınla mücadelede başarılı bir dönem geçirdiğini ancak salgın riskinin devam ettiğini ifade eden Vali Orhan Tavlı, “Muğla’da genel olarak vatandaşlarımız duyarlı ve kurallara uyuyor. Salgınla mücadelede elde ettiğimiz başarımızı devam ettirmek ve daha iyi seviyelere taşımak için tüm vatandaşlarımızın kurallara uymaktan vazgeçmemeleri gerekiyor. Coronavirüsle mücadelemizde kurallara uyan tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.