Vali Şahin gol şov yaptı

Açılış ve incelemelere katılmak üzere Fethiye’ye giden Muğla Valisi Fatih Şahin, Pazar günü Fethiye’de Tepecikspor’la karşılaşacak grup lideri Fethiyespor’a başarılar dileyerek, moral verdi. Muğla Valisi Fatih Şahin...

Vali Şahin gol şov yaptı

Açılış ve incelemelere katılmak üzere Fethiye’ye giden Muğla Valisi Fatih Şahin, Pazar günü Fethiye’de Tepecikspor’la karşılaşacak grup lideri Fethiyespor’a başarılar dileyerek, moral verdi. Muğla Valisi Fatih Şahin beraberinde Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve diğer yetkililer ile birlikte Fethiye Şehir Stadı’na giderek, Başkan İsmail Öztürk, Teknik Direktör Mustafa Ceviz, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla görüştü.

Muğla Valisi Fatih Şahin, Fethiyespor’un kırmızı grupta liderliğe yükselmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Fethiyespor’un şampiyon olacağına inanıyoruz. Elimizden gelen desteği veriyoruz. Şampiyon olduğu taktirde destek iyice artacaktır” dedi. Muğla Valisi Fatih Şahin, lacivert-beyazlı futbolcuların başkan ve yönetim kuruluyla katalog çekimleri de katılırken, Vali Fatih Şahin ve yöneticiler, genç kaleci Semih’in koruduğu kaleye şut yağdırdı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.