Vali Or Koop yöneticileri ile bir araya geldi

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bozüyük Pınarbaşı Mesire yerinde, Muğla merkez ve ilçelerinde hizmet veren kooperatif yöneticileri ile bir araya geldi.Toplantıya, Vali Mustafa Hakan Güvençer’in yanı sıra; Bozüyük Belediye...

Vali Or Koop yöneticileri ile bir araya geldi

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bozüyük Pınarbaşı Mesire yerinde, Muğla merkez ve ilçelerinde hizmet veren kooperatif yöneticileri ile bir araya geldi.

Toplantıya, Vali Mustafa Hakan Güvençer’in yanı sıra; Bozüyük Belediye Başkanı Yaşar Gencel, Muğla Muhtarlar Birliği ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, Muğla Or-Koop Başkanı Ahmet Çetiner, Yatağan Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Şeniz Cevizbaş, Muğla’nın diğer ilçelerinden kooperatif yöneticileri ve muhtarlar katıldı.

Vali Mustafa Hakan Günveçer, orman köylülerinin yaşadığı sıkıntıların farkında olduğunu söyledi. 80’li yıllarda ilk görev yeri olan Çanakkale’de orman köylülerinin yaşadığı sıkıntılara bizzat şahit olduğunu ifade eden Vali Güvençer; “Birçoğunuzla ilk kez karşılaşıyoruz, ama tecrübem gereği sıkıntılarınızı tahmin edebiliyorum. İlk görev yerim olan Çanakkale’de orman köylülerinin yaşadığı sıkıntılara bizzat şahit oldum. Çanakkale’de görev yaptığımda yıl 88’di. Tabi ki o yıllardan bu yana çok şey değişti, şimdi eskisi gibi değil, ancak yine de orman köylülerinin yaptığı işleri diğer sektörlerle kıyasladığımızda her şeyi daha net görüyoruz. Bundan sonra Muğla Valisi olarak orman köylülerimiz için elimden geleni yapacağım” dedi.

Or-Koop Başkanı Ahmet Çetiner yaptığı konuşmada; “Muğla çevresinde yaklaşık 90 kooperatifimiz bulunduğu gibi bunların yaklaşık 60 tanesi faal olarak çalışıyor. Or-Koop olarak hem sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer’e görevinde başarılar dilemek, hem de sorunlarımızı dile getirmek istedik. Aramızda Muğla’nın değişik ilçelerinden kooperatif yöneticileri olduğu gibi muhtarlarımız da yer alıyor” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.