Vali Çiçek’ten kutlama

14 Mart Tıp Bayramı bugün bütün ülke genelinde ve Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Muğla Valisi Amir Çiçek, Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak bütün tıp çalışanlarının bayramını kutladı. Çiçek,...

Vali Çiçek’ten kutlama

14 Mart Tıp Bayramı bugün bütün ülke genelinde ve Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Muğla Valisi Amir Çiçek, Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak bütün tıp çalışanlarının bayramını kutladı. Çiçek, mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“İnsanın en temel hakkı olan sağlıklı yaşamın sağlanması konusunda mesleklerini her şeyin önünde tutarak fedakarca çalışan tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin Tıp Bayramını kutlarım.

Bir ülkenin çağdaş sağlık hizmetlerine erişimi o ülkenin gelişmişlik düzeyini anlatan en önemli göstergelerdendir. Bu bağlamda değerlendirdiğimizde dünya tıp literatüründe başarılı çalışmalara imza atan Türk hekimlerine sahip olmamız bizi gururlandırmaktadır.

Son yıllarda sağlık sektörüne devletimizin yapmış olduğu yatırımlarla sağlık hizmetini en iyi şekilde sağlayan bir ülke konumuna erişmek tüm hekimlerimiz, onları yetiştiren hocalarımız ve sağlık personelimiz sayesinde olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önderimiz Atatürk’ün ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ cümlesindeki hekimlere karşı duyulan inanç her geçen gün perçinlenmektedir.  Bu duygu ve düşüncelerle, sağlık hizmetlerinin teknolojiye uyum sağlanarak en üst seviyeye ulaştırılmasında, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplumun yetişmesine katkı sağlayan tüm hekimlerimize ve sağlık personeline bir kez daha teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.