Vali Çiçek, YİKOB brifingi aldı

Muğla Valisi Amir Çiçek Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan brifing aldı.Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda incelemelerde bulunan Vali Çiçek personeli tek tek odalarında ziyaret etti ve çalışmaları...

Vali Çiçek, YİKOB brifingi aldı

Muğla Valisi Amir Çiçek Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan brifing aldı.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda incelemelerde bulunan Vali Çiçek personeli tek tek odalarında ziyaret etti ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Personele kolaylıklar dileyen Vali Çiçek daha sonra toplantı salonuna geçti.

İl Özel İdaresinin kapanmasının ardından kurulan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşan Vali Çiçek: “Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İl Özel İdaresi’nin kapanmasının ardından oluşan boşluğu doldurdu. YİKOB olarak belediyeler dışındaki yatırımları takip etmeliyiz. Sorumlulukları ilgili birimlere vermeli, takibini ve denetimini yapmalıyız. Eksik kadrolarımızı tamamlamalıyız.” dedi.

Vali Çiçek’e; Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Birim Müdürleri Nurhan Varan, Kamil Karakaya ve Ali Haydar İstemihan tarafından Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı hakkında brifing verildi.

Vali Çiçek, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında yapılan incelemelerin ve brifingin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü Binası ve lojmanlarını da gezerek incelemesini tamamladı.

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.