Vali babadan, başarıya tablet ödülü

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde kalan ve üniversite sınavına giren 9 gençten 7’si Üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazanması nedeni ile Muğla Valisi Amir Çiçek tarafından ödüllendirildi.Muğla...

Vali babadan, başarıya tablet ödülü

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde kalan ve üniversite sınavına giren 9 gençten 7’si Üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazanması nedeni ile Muğla Valisi Amir Çiçek tarafından ödüllendirildi.

Muğla Valiliği 75. Yıl toplantı salonunda düzenlenen törene Muğla Valisi Amir Çiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Erkek, Valilik Özel Kalem ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Baki Gencel, Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Vekili Ömer Çınar, Fethiye Sevgi Evleri ve Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Mustafa Çakır, Öğretmen Önder Yılmaz ile ödül alan gençler katıldı.

Zaman buldukça ziyaret ettiği çocuk evlerindeki gençlere sınavda başarılı olmaları durumunda tablet hediye edeceği sözünü verdiğini anımsatan Vali Çiçek “Gençlerimizin bu başarısı bizleri gururlandırdı. Sınava giren 9 gençten 7’si başarılı olarak üniversiteye kayıt yaptırma hakkını kazandı. Bugüne kadar gece gündüz yanınızda olan devletimiz, valiliğimiz, müdürlüğümüz bundan sonra da yanınızda olacak. Bundan sonra gideceğiniz okullarda da başarılarınızı duymak kazandığınız okullardaki başarılarınızla gururlanmak istiyoruz” dedi.

Vali Çiçek, üniversiteyi kazanan gençlerin gelecekte çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Vali Çiçek üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazanan gençlere tablet bilgisayar hediye etti.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.