Uysal’dan Gürün’e ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Başkan Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret eden Gültekin Uysal, “Doğru olanı bulmak için, birilerinin öncelikleriyle...

Uysal’dan Gürün’e ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Başkan Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret eden Gültekin Uysal, “Doğru olanı bulmak için, birilerinin öncelikleriyle değil, milletin önceliklerini ön planda tutulmalı. Yönetim sisteminde yapılmak istenen radikal değişikliklerden herkes etkileniyor.” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla’yı yakından takip ettiğini belirtti. Gültekin Uysal, “Belediye Başkanımızı başarılı hizmetlerinden ötürü kutluyorum. Sahip olduğu değerler sayesinde Muğla daha ileriye gidecektir.” açıklamasını yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ziyareti için Gültekin Uysal’a teşekkür ederek, “Kimliklerimizi muhafaza ederek ortak sorunlar için birlikte çalışmalıyız.” dedi. Başkan Gürün sözlerine şu şekilde devam etti: “Çeşitliliği kabul etmeyen bir anlayış demokrasinin kurallarına karşıdır. Son zamanlarda toplumsal gerilim arttı. Bizim endişemiz bu gerilimin sonunda yaşanacak olan kırılmanın yaratacağı sonuçlardır. Ülke adına ortak olan sorunlarda birlikte hareket etmenin daha yararlı olacağı düşüncesindeyim.”

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.