Uysal, Saatcı’nın rozetini taktı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın rozetini takmak için Fethiye’ye gelen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye'de demokrasi perdesi adı altında bir tiyatro oynandığını ileri sürdü. Uysal, “Bu...

Uysal, Saatcı’nın rozetini taktı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın rozetini takmak için Fethiye’ye gelen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye'de demokrasi perdesi adı altında bir tiyatro oynandığını ileri sürdü. Uysal, “Bu gidişatta, Türkiye'nin ve milletimizin yeniden beklentilerini icra edecek bir siyaseti ete kemiğe büründürmek adına bu yolda yürüyeceğiz" diye konuştu.

Uysal, geçtiğimiz aylarda MHP'den istifa ederek DP'ye katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya parti rozetinin takılacağı törene katıldı. Törende konuşan Uysal, bir Fenerbahçeli olarak Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. turunda Fenerbahçeyi 2-1 yenerek eleyen Fethiyespor'u, kutladığını söyledi.

Behçet Saatcı'nın partilerine katılmasından onur duyduğunu belirten Uysal, hizmet için görev yapan belediye başkanı ile birlikte olmaktan da çok mutlu olduklarını dile getirdi. Uysal, "İman varsa imkan da vardır diye yürüdüğümüz bu yolda, milletimizin gücünü gördüğümüz her noktada azmimizin de, kararlılığımızın da daha da geliştiğini ifade etmek isterim" dedi. Ülkenin fırtınalı bir coğrafya ve her dakika çatışmaların tetiklenebildiği bir ortamda olduğunu savunan Uysal, bin yıldır bu topraklarda münakaşa edenlere karşı, milletin iradesiyle bu genç Türkiye Cumhuriyeti'ni kurup, bugünlere kadar getirdiklerini anlattı.

 “BU BEŞKAZALIK DURUŞUN GÖSTERGESİDİR”

Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yeni partisi ile birlikte birlik ve beraberliğin 2 buçuk ay içerisinde arttığını belirterek şunları söyledi; “Bu yolda her zaman olduğu gibi zoru seçtik. Yoksa önümüze serilen kırmızı halılardan ceketimizi belediyede giymeden, kaldırımlarda bir adım atmadan bu işler olabilirdi. Bu durum şunu gösterdi; herhangi bir faninin 5 yıl daha belediye başkanlığı yapmak istediği için tercih ettiği bir olay değil. Bu, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı Beşkazalık duruşunun göstergesi."

Daha sonra, Genel Başkan Uysal partilerine katılan Başkan Saatcı ve beraberindekilere parti rozeti taktı.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.