Uysal: Saatcı ile görüşeceğiz

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinden istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile önümüzdeki günlerde görüşeceklerini açıkladıFethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın hangi partiden Belediye...

Uysal: Saatcı ile görüşeceğiz

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinden istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile önümüzdeki günlerde görüşeceklerini açıkladı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın hangi partiden Belediye Başkan adaylığını açıklayacağı netlik kazanmaya başladı.

Yayınladığı Kürtçe Kurban Bayramı mesajı ile gündeme gelen ve MHP’den ihracı istenen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, partisi ihraç etmeden kendisi MHP’den istifa etti. Şu an bağımsız olan Fethiye Belediye Başkanının hangi partiden belediye başkan adaylığını açıklayacağı netlik kazanmaya başladı. Başkan Saatcı, Demokrat Parti İl Kongresine çelenk gönderirken, kongreye katılan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Başkan Saatcı ile önümüzdeki günlerde bir araya geleceklerini açıkladı.

Partisinin Muğla İl Kongresine katılan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, salona girişinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı‘nın DP saflarına katılacağı ile ilgili soruyu cevaplandıran Uysal, şöyle konuştu: “Zaman zaman siyasette farklı mecralara kayan arkadaşlarımız oldu. Bizimle birlikte gönül birliği yapan ve şartların getirdiği şekliyle diğer siyasi partilerde görev yapmış, ama bu süreçte gayret göstermiş insanlar da var. İnşallah önümüzdeki günler Muğla’mız için her bir ilçemiz için farklı farklı gelişmelerin olacağı günler olacak. Bu noktada ilçe teşkilatı arkadaşlarımızın çalışmaları var. Bunu önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Behçet Saatcı geçmişten bugüne tanıdığımız bir arkadaşımız zaten. Belli bir hukukumuz var. İnşallah bu konuda teşkilatlarımız gereğini yapacak. İnşallah Sayın Başkan ile önümüzdeki günlerde birlikte olacağız”

Kongrede konuşan DP İl Başkanı Zekai Alper ise, DP’nin önümüzdeki günlerde Fethiye’de çok önemli bir isim ile Mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlandığını belirtti. Herkesin DP’nin Muğla’da belediye başkan adayı gösterip göstermeyeceğini merak ettiğini belirten Alper, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz, Muğla’da, özellikle Marmaris ve Fethiye’de çok iddialıyız ve bu iki ilçemizin DP’li bir belediye başkanı ile yönetilmesini sağlayacağız. Artık yuvaya dönüş başladı. Marmaris’te Mustafa Karacan arkadaşımız AK Parti’den istifa ederek yuvaya döndü. Fethiye’de de önümüzdeki günlerde önemli bir ismi partimizin Belediye Başkan adayı yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.