Ünlüler Marmaris’i sevdi

Doğal güzellikleri ve temiz denizleriyle 1 milyonu aşan yabancı turisti ağırlayan Marmaris, yurt içi ve yurt dışında isim yapmış ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Mayıs ayının son haftalarında Naomi Campbell'in Bozburun ziyaretinin...

Ünlüler Marmaris’i sevdi

Doğal güzellikleri ve temiz denizleriyle 1 milyonu aşan yabancı turisti ağırlayan Marmaris, yurt içi ve yurt dışında isim yapmış ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Mayıs ayının son haftalarında Naomi Campbell'in Bozburun ziyaretinin ardından Marmaris; Emre Belözoğlu, Sercan Yıldırım ve Salih Uçan gibi futbol yıldızlarını ağırladı.

Yıldızların tatil tercihleri kadar iş içinde tercih edilir hale gelen Marmaris; dünyanın en saygın seyahat dergisi "Conde Nast Traveler" ve Tülin Şahin'e çekimler için mekan oldu. Özel bir televizyon kanlında yayınlanan "Tülin Şahin'le Moda" isimli programın çekimlerini de Marmaris'te yapan Şahin, bu süreçte tatil yapma fırsatı da buldu.

Nisan ayında ise Amerikalı model Emily Didonato' da Marmaris'te kamera karşısına geçenler arasındaydı.. Türk yapımı bir korku-gerilim-polisiye filminde rol alacak olan Holywodd yıldızı oyuncu Michael Madsen’de, çekim için geldiği İstanbul’dan 2 günlük gezi için Mayıs ayında Marmaris’e geldi.

Ukraynalı iş adamı Yuriy Kosiuk, Rus işadamı Süleyman Kerimov'a ait yatlar ile dünyanın en pahalı charter yatı Lauren L' de Marmaris'i tercih edenler arasında yer aldı.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.