Üniversiteyi bitirdi, atandı, Saatcı’ya koştu

Fethiye Belediyesi’nden burs alarak üniversite eğitimini tamamlayan Fatih Tahancı, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Fatih Tahancı’yı kutlayan ve başarılar dileyen Saatcı, öğrenciyi alnından...

Üniversiteyi bitirdi, atandı, Saatcı’ya koştu

Fethiye Belediyesi’nden burs alarak üniversite eğitimini tamamlayan Fatih Tahancı, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Fatih Tahancı’yı kutlayan ve başarılar dileyen Saatcı, öğrenciyi alnından öptü.

Fethiye Belediyesi’nden aldığı bursla Turgut Özal Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitiren ve yine aynı üniversitede Hukuk Fakültesi’nde 4. Sınıf öğrencisi olan Fatih Tahancı, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Aldığı bursla iki üniversite bitirip, Hacettepe Üniversitesi Kamu Hukuku mastırı da yapan Tahancı, Saatcı’ya annesi tarafından yapılarak gönderilen el yapması vişne suyu hediye etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Başkan Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “Çocuğumuz birçok üniversiteyi bitirdi. Aynı zamanda hukuk fakültesine devam ediyor. Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yapıyor. Şimdi de Niğde Üniversite’ne araştırma görevlisi olarak atanıyor. Bu çocuğumuza yıllar önce belediye olarak burs vermişiz. Saygıdeğer Fethiyeliler, evlatlarım, çocuklarım çalışınca oluyormuşun bu bir göstergesidir. Bunun için çalışmak gerek, çalışmak gerek, çalışmak gerek. Kutluyorum evladımızı. Yolu açık olsun” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.