Üniversite’de şampiyonluk sevinci

04-08 Aralık 2012 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen Üniversitelerarası Voleybol Müsabakalarından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek ve Bayan Voleybol Takımları derece ile döndü.Üniversite Federasyonu tarafından Antalya’da...

Üniversite’de şampiyonluk sevinci

04-08 Aralık 2012 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen Üniversitelerarası Voleybol Müsabakalarından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek ve Bayan Voleybol Takımları derece ile döndü.

Üniversite Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Üniversitelerarası Voleybol Müsabakalarından, Üniversitenin Öğretim Görevlisi Aydın Çelebi’nin antrenörlüğünde müsabakalara katılan erkek ve bayan voleybol takımları derece ile döndü.  18 erkek ve 12 bayan üniversite takımının iştirak ettiği müsabakalarda, güçlü rakiplerini eleyen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı birinciliği elde ederek şampiyon olurken, Bayan Voleybol Takımı ise üçüncülük derecesi kazandı. Öğretim Görevlisi Aydın Çelebi, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimiz bu dereceyi elde edebilmek için turnuva öncesi disiplinli bir şekilde çalışıp çalışmalarının karşılığını, almış oldukları derecelerle süslemişlerdir. Öğrencilerime, Üniversitemizi örnek sporcu davranışlarıyla temsil ettikleri için, teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.