Üniversite Futsal Takımı Avrupa yolcusu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Futsal Takımı, Avrupa Futsal Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Bu başarı üniversite ve spor camiasında büyük bir sevinçle karşılandı.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beden Eğitim...

Üniversite Futsal Takımı Avrupa yolcusu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Futsal Takımı, Avrupa Futsal Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Bu başarı üniversite ve spor camiasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Mehmet Bayansalduz’un  başkanlığını; Kemal Göral ve Nedim Burak Yıldırım’ın yardımcılıklarını yaptığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek Futsal Takımı büyük bir başarıya imza atarak Avrupa Futsal Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Üniversite Futsal Takımı, Diyarbakır’da gerçekleşen Türkiye Üniversiteler Salon Futbolu Süper Final Müsabakalarında Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitelerinin  bulunduğu gruptan birinci  çıkarak,  diğer grupta ikinci olan ve  yarı finalde karşılaştığı Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’ni yenerek finale yükseldi. İstanbul Üniversitesi ile Final oynayan Üniversite  Futsal Takımı müsabakanın bitimine  30 saniye kala yediği golle 4-3 yenilerek Türkiye 2.si oldu.  Aldığı gümüş madalya ve 2.lik kupasının yanı sıra,  2015 yılında Türkiye’yi Avrupa’da da temsil etme hakkı kazanan takımı  oyuncularının bazılarının     Futsal Milli Takımına çağrılacağı bildirildi.

Takım kaptanlığını, milli futsal oyuncusu Serhat Çiçek’in yaptığı futsal takımı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda öğrenimlerini sürdüren ; Ata Gürbüz Akkoç, Mehmet Sancak, İnan Karabulut, Yasin Arısoy, Sercan Sakarsu, Sedat Yahşi, Kıvanç Şimşek, Emre Kuncak, Gökhan İlhan, Cihan Kayaoğlu, Burak Gökbel, Alparslan Gültürk, Mehmet Oskan, Bilal Korhan’dan oluşuyor.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.