Ülkü Ocakları yönetiminden Rektöre ziyaret

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret etti.Makamda gerçekleşen görüşmede Başkan Demirel,...

Ülkü Ocakları yönetiminden Rektöre ziyaret

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen görüşmede Başkan Demirel, Rektör Çiçek’i yaptığı çalışmalar için tebrik ederek Üniversite için hayata geçireceği projelerde başarı temennisinde bulundu.

Ziyarette Üniversite öğrencileri için gerçekleştirilecek projeler, yeni eğitim öğretim yılı çalışmaları ve faaliyetleri konuşuldu.

Gerçekleşen faaliyetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan taraflar, aşılamanın hızlanması ile birlikte normalleşme sürecini değerlendirdi. Bu kapsamda özellikle artacak olan eğitim ve sosyal ve spor faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yapay zekâ teknolojisi kullanılarak geliştirilen ve Türk gençliğinin hizmetine sunulan ‘ODAK2023’ yazılımını hediye eden İl Başkanı Demirel, yazılım hakkında bilgilendirmede bulundu.

‘ODAK2023’ yazılımının kullanıcıların dikkatlerini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş olan bir eğitim programı olduğunu dile getiren Başkan Demirel, kullanıcının yapacağı ilk çalışma, yapay zekâ tarafından farklı parametrelere göre değerlendirildiğini ve yalnızca o kullanıcıya özel bir çalışma programı oluşturulduğunu, bunun neticesinde kullanıcıların anlama, odaklanma ve hızlanmada yüzde 80'e yakın bir artış yakaladığını belirtti.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.