TURMAK’dan İndirim Festivali

Muğla’nın önde gelen otomotiv firmalarından olan Turmak, araç çeşitlerini İndirim Festivali’nde Muğlalıların ve sürücülerin beğenisine sunuyor.Muğla’nın önemli ve önde gelen otomotiv firmalarından olan Turmak, araçlarını...

TURMAK’dan İndirim Festivali

Muğla’nın önde gelen otomotiv firmalarından olan Turmak, araç çeşitlerini İndirim Festivali’nde Muğlalıların ve sürücülerin beğenisine sunuyor.

Muğla’nın önemli ve önde gelen otomotiv firmalarından olan Turmak, araçlarını İndirim Festivali’nde Muğlalıların ve sürücülerin beğenisine sunuyor. Fiat Ana Bayi Turmak, indirim festivali kapsamında araçlarını Festiva Outlet’te açtıkları stantla Muğlalılara tanıtıyor.  Linea, Doblo, Fiorino ve 500L gibi modellerini sergileyen Turmak, aynı zamanda müşterilerine satış sonrası da hızlı ve çağdaş bir hizmet sunuyor.

Açılan standlarda sergilenen modellerin sürücülerin ilgisini çekerken, standı ziyaret eden sürücüler görevlilerinden araçların motor yapısı, performansı, kullanımı, satış ve satış sonrası verilen hizmetler, servis hizmetleri, yedek parça konularında bilgiler alırken satış koşulları hakkında da bilgi ediniyorlar.

İndirim Festivali hakkında bilgi veren Turmak yetkilileri, bütün sürücüleri standlarına ve showroomlarına beklerken, düzenlenen İndirim Festivalinde Mayıs ayına özel %0 faizli kampanyalarıyla herkesi araç sahibi yapmayı amaçladıklarını söylediler. Standların Mayıs ayı sonuna kadar açık kalacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.