TÜRKAV’dan taraflara uyarı

Diyarbakır Lice’de dikilen PKK’lı heykel ile ilgili açıklama yapan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Muğla Şube Başkanı Cemil Özdemir; “Tabelalardan TC’yi silen, Türklüğü kazıyan, milliyetçiliği ayaklar altına alan...

TÜRKAV’dan taraflara uyarı

Diyarbakır Lice’de dikilen PKK’lı heykel ile ilgili açıklama yapan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Muğla Şube Başkanı Cemil Özdemir; “Tabelalardan TC’yi silen, Türklüğü kazıyan, milliyetçiliği ayaklar altına alan zihniyet ve şer takımı; PKK’ya düğün bayram yaptırarak Türk milletini içten içe çürütmektedir. Kaybeden Türkiye’dir” dedi.

Özdemir; “Bu coğrafyayı ebedî Türk vatanı yapmak üzere yüzyıllardır hayatlarını feda eden, alın teri döken, bütün devlet ve millet büyüklerinin, milli mücadele destanımızı yazan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, bütün şehit ve gazilerimizin kemiklerini sızlatan, canıyla kanıyla bedel ödeyen ve bu bedelin sonucu toprağı vatan yaparak gökyüzünde al-beyaz rengiyle nazlı nazlı dalgalanan Bayrağımızı öksüz bırakan, insanlarımızın beyinlerini yıkayarak, aldatarak, kandırarak tahakküm altına alan 21.yüzyıl milli ve dini sömürgecilerinin, kızıl şeytanların, menfaatperest döneklerin, acımasız hainlerin, bölücülerin, işbirlikçi şerefsizlerin, Allah’sız materyalizm savunucularının Türk Milleti’ni yok etme yarışında birleştiği, yarıştığı ve topyekün savaştığı, tarihi kinle bir araya gelerek Türk düşmanlığıyla Türk Milleti’ni yok etme yarışını barış adıyla Milletimize yutturma çabasında gayret sarfedilen, elinde Türk Milleti’nden aldığı yetki ile Türk Milleti’nin cellatlığının yapıldığı bir dönemi yaşamaktayız. Daha henüz hafızalarda tazeliğini koruyan eli kanlı teröristlerin Eruh ve Şemdinli’deki askerlerimize saldırarak Süleyman Aydın ile Memiş Arıbaş’ın şehit edilmesindeki saldırının baş sorumlusu bir hain ve şerefsizin Diyarbakır Lice’de heykeli dikilmekte, elinde yetki ve kalemi bulunanlarla, Türk Milleti’ne karşı her türlü saldırıyı bertaraf etmekle sorumlu olanlardan ne bir çaba, ne bir ses, ne bir tepki, ne de bir karşı duruş sergilenmektedir. Bugün biz TÜRKAV üyeleri olarak Milletimizin yaşadığı ve yaşayacağı sorunlarla baş etmek, bunu da Anayasamızın temel ilke ve değerlerine bağlı kalarak başarmak zorunda olan tarihi bir kuşağı temsil etmekteyiz. Emanetin emin ellerde olduğunu ispatlarcasına bugün tüm Ülkü ve vatan şehitlerinin aziz ruhlarıyla bütünleşmiş ve onlara rahmet ve minnet duygusu içinde bir araya gelmiş, onları unutmayan, unutturmayan ve yarın da unutturmayacağımıza yemin ederek bir kez daha haykırıyor; bu sesi duyanlar ve/veya her zaman olduğu gibi duymamakta ısrar edenler unutmasınlar ki; “Her hesabın tersi, her zulmün bir süresi var! Bir tilki hükmü varsa bir de Bozkurt töresi vardır!...”” İlanen duyurulur” dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.