Türk Filmleri Haftası başladı

4. Bodrum Türk Filmleri Haftası başladı. Bodrum Sinema ve Kültür Derneği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Belediyesi, Cinemarine ve Magazin Gazetecileri Derneğinin desteğiyle düzenlenen etkinlik, 22 - 27 Eylül...

Türk Filmleri Haftası başladı

4. Bodrum Türk Filmleri Haftası başladı. Bodrum Sinema ve Kültür Derneği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Belediyesi, Cinemarine ve Magazin Gazetecileri Derneğinin desteğiyle düzenlenen etkinlik, 22 - 27 Eylül 2014 tarihleri arasında sinemaseverlere keyifli bir hafta yaşatacak

Bu yıl dördüncü kez düzenlen Bodrum Türk Filmleri Haftası, düzenlenen açılış kokteyli ile sinemaseverlere merhaba dedi. Bodrum Sinema ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Belediyesi, Cinemarine ve Magazin Gazetecileri Derneği başta olmak üzere film sektöründen de bir çok firmanın destek olduğu 4. Bodrum Türk Filmleri Haftası, yapılan söyleşiler ve film gösterimleri ile başladı.

Bodrum Sinema ve Kültür Derneği ve Cinemarine'in işletme sahibi Cenk Sezgin'in ev sahipliğinde Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, Kare Avlu'da düzenlenen açılış kokteyline Yapımcı, Yönetmen ve Senarist Murat Şeker ve Orhan Tekeoğlu yanı sıra sinemaseverler de katılarak ilgi gösterdi. Kokteylin ardından Cinemarine Salon 1'de Murat Şeker ve Orhan Tekeoğlu ile söyleşi yapıldı. Söyleşiye Bodrum Sinema ve Kültür Derneği Başkanı ve Cinemarine Sinemaları'nın işletmecisi Cenk Sezgin de katılarak ünlü yönetmen ve sinemaseverlerle yaklaşık bir saat boyunca sinema üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirdiler. Söyleşi sonrasında Sezgin ve yönetmenler sinemaseverlere gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederek film gösterimlerine katılmak üzere salondan ayrıldı. Dernek Başkanı Cenk Sezgin ayrıca Tekeoğlu ve Şeker'e katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Bodrum Türk Filmleri haftası, saat 20.30'da gösterime giren Orhan Tekeoğlu'nun senaryosunu yazıp yönettiği "Öyle Sevdim ki Seni" adlı film gösterimi ile başladı. Aynı gün

Bodrum Kalesi Özel Gösterimleri Bölümü’nde ise Murat Şeker'in yönetmenlik koltuğuna oturduğu "Hayat Sana Güzel" adlı film, saat 21.00'da sinemaseverlerin ilgisine sunuldu. Film gösterimlerinin ardından sahneye çıkan Murat Şeker, filmi izleyen seyircinin görüşlerini alarak sordukları sorulara da yanıt verdi.

Hafta boyunca her gün farklı bir yönetmenle buluşacak olan sinemaseverler, yönetmenlerin son filmlerini Bodrum Cinemarine salonlarında ve Bodrum Kalesi sahnesinde ücretsiz olarak izleme imkanını bulacak.

Bodrum Belediyesi'nin de destek verdiği 4. Türk Filmleri Haftasını yakından takip etmek isteyenler için film programı aşağıdaki gibidir:

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.