Turizm esnafı umduğunu bulamadı

Bodrum ilçesindeki esnaf, dünya kupası maçlarında umduğunu bulamadı. Dünya Kupası ikinci yarı final mücadelesinde Hollanda ile Arjantin Arena Corinthians Stadı'nda final için mücadele etti. Dünya kupası heyecanı ise turizim...

Turizm esnafı umduğunu bulamadı

Bodrum ilçesindeki esnaf, dünya kupası maçlarında umduğunu bulamadı. Dünya Kupası ikinci yarı final mücadelesinde Hollanda ile Arjantin Arena Corinthians Stadı'nda final için mücadele etti. Dünya kupası heyecanı ise turizim cenneti Bodrum da yaşanmadı. Kafeteryalar, barlar ve birçok restoranda, Hollandalı ve Arjantinli turistleri ağırlamak için mekanlarına televizyon kurdu. Son ses maç heyecanını ise sadece Türkler yaşadı. Yabancı turistler ise eğlenmeyi tercih etti. Mekanlarına televizyon koyan esnaf ise maç izlemeye kimse gelmeyince isyan etti. Dünya kupasından umduğunu bulamayan Bodrum esnafı turizm sezonunu açılmadığını belirterek, “Maçlar çok geç saatlerde oluyor bu yüzden turistler maç izlemek yerine eğlenmeyi tercih ediyor. En büyük umudumuz gelecek olan ramazan bayramı. Zaten yabancı turist yok. Çoğunlukla yerli turist var. Maçları sadece biz izliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 son bulan Arjantin - Hollanda maçı penaltı atışları sonucunda 4-2 bitti. Penaltılarda 4 gol atan Arjantin, finalde Almanya'nın rakibi oldu.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.