Turist turisti bıçakladı

Marmaris’te meydana gelen olayda hesap yüzünden çıkan tartışma sonrası İngiliz turist İskoç turisti bıçaklayarak yaraladı. Olay yerinden kaçan İngiliz turist polis tarafından kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.Marmaris...

Turist turisti bıçakladı

Marmaris’te meydana gelen olayda hesap yüzünden çıkan tartışma sonrası İngiliz turist İskoç turisti bıçaklayarak yaraladı. Olay yerinden kaçan İngiliz turist polis tarafından kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Marmaris ilçesinde İngiliz ve İskoç turistin bardaki hesap tartışması kanlı bitti. İngiliz genç, hesap yüzünden tartıştığı İskoç arkadaşını bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre, Barlar Sokağı’nda tanışarak arkadaş olan 19 yaşındaki İngiliz turist Josh Kevin Stevenson ile 18 yaşındaki İskoç Declan Mcnulty, gece saat 03.00’e kadar bir diskoda alkol alıp eğlendi. İki turist diskodan ayrılırken hesap yüzünden tartışmaya başladı. Disko yetkilileri, İngiliz ve İskoç turisti dışarı çıkardı. Tartışmaya devam ederek Kordon Caddesi’ne gelen iki gençten Josh Kevin Stevenson, üzerindeki çakı ile Declan Mcnulty’ı karnından bıçakladı. İskoç genç aldığı bıçak darbesiyle yere yığılırken, İngiliz genç kaçmaya başladı. Ayağa kalkıp yüz metre yürüyerek Kordon Caddesi’nden Atatürk Meydanı’na gelen Declan Mcnulty, meydanda bekleyen polis ekibinden yardım istedi. İskoç turist için ambulans çağrıldı. İskoç genç, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındı. 10 saat ameliyatta kalan Mcnulty, yoğun bakım ünitesine alındı. Kaçan İngiliz’i yakalamak için güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlının eşkalini belirledi. Polis, İngiliz turisti otelinde eşyalarını toplarken yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.