Tüm Yerel-Sen’den Kocadon’a ziyaret

Bodrum Belediyesini ziyaret eden Tüm Yerel-Sen yetkilileri, Başkan Kocadon ile de makamında bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Ziyarete Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç, Tüm Yerel-Sen Muğla Şube Yönetim Kurulu...

Tüm Yerel-Sen’den Kocadon’a ziyaret

Bodrum Belediyesini ziyaret eden Tüm Yerel-Sen yetkilileri, Başkan Kocadon ile de makamında bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Ziyarete Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç, Tüm Yerel-Sen Muğla Şube Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte katıldı.

Genel Başkan Koç, “Bizler bugün Bodrum Belediyesini ve buradaki arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bodrum Belediyesinde arkadaşlarımızın sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz. Türkiye'de çalışanların, kamu emekçilerinin geride bırakılan ve çözüme ulaşmayan sorunlarının tekrar gün yüzüne çıkarılması için, sorunların çözümü noktasında Tüm Yerel-Sen olarak tüm çabamızı harcıyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında neler yapabileceğimiz ve kamu çalışanlarının hakkını, hukukunu nasıl koruyabileceğimiz konusunda çaba harcıyoruz. Bu konuda da Sayın Başkanımızla fikir alışverişinde bulunduk. Yerel yönetimlerin verdiğimiz bu çabaya destek vermesi çok önemli… Muğla genelinde çalışmalarımız devam etmekte. Bu çalışmalar kapsamında arkadaşlarımızla birlikte Bodrum Belediyesini de ziyaret ederek çalışan arkadaşlarımızla görüştük, Belediye Başkanımızla görüştük. Kendisine sendikamızın düşüncelerini anlattık. Başkanımızın çok yoğun mesaisine tanık olduk ve bu yoğun mesai içerisinde bizi kabul etmesi çok büyük bir nezaket örneği. Bize zaman ayırıp bizi dinlediği için Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, Belediye Başkanı olarak konuyla ilgili elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.