Traktör sürücüsü canını zor kurtardı

Fethiye’de meydana gelen kazada dereye yuvarlanmakta olan traktörün sürücüsü traktörden son anda atlayarak kurtuldu.Karaçulha Beldesi’nde Bilal Ayça  arazide çalışırken traktörü arızalandı. Ayça, arızalanan traktörünü...

Traktör sürücüsü canını zor kurtardı

Fethiye’de meydana gelen kazada dereye yuvarlanmakta olan traktörün sürücüsü traktörden son anda atlayarak kurtuldu.

Karaçulha Beldesi’nde Bilal Ayça  arazide çalışırken traktörü arızalandı. Ayça, arızalanan traktörünü başka bir araç yardımı ile çektirmeye başladı. Çekici araç Murt deresi kenarında seyir halinde iken sel sularından dolayı yolun daralan bölgesinden geçtikleri sırada yumuşak ve kaygan zeminden dolayı traktör kaymaya başladı. Traktörün dereceye yuvarlanacağını fark eden sürücü Bilal Ayça son anda traktörden atlayarak kendini kurtardı. Bu sırada dereye yuvarlanmak üzere olan traktör dere kenarındaki çitin teline takılarak asılı kaldı.

Traktörün dereden yuvarlanması çevreden yetişen vatandaşlar ve iş makinesinin çalışması ile son anda önlendi. Traktörden son anda atlayarak canını kurtaran Bilal Ayça, “ Allah korudu. Dereye uçuyordum. Selden dolayı yumuşayan toprak kaydı. . Traktör boşlukta kaldı. Dere kenarındaki çit teli traktörün kasasına takılarak traktörümün yuvarlanmasını önledi ben de o sırada atlayarak canımı kurtardım.”dedi.

Vatandaşlar, Murt Deresine baraj suyunun sık sık salınmasından dolayı dere kenarlarında toprak kaymalarına neden olduğunu ve yolun bazı bölümlerinin daraldığını söylediler.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.