TRAKTÖR CAN ALDI

Yatağan’a bağlı Kadıköy köyünde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.Kaza, bugün akşam saatlerinde Yatağan’a bağlı Kadıköy köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 48 YA 633 plakalı traktörü...

TRAKTÖR CAN ALDI

Yatağan’a bağlı Kadıköy köyünde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, bugün akşam saatlerinde Yatağan’a bağlı Kadıköy köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 48 YA 633 plakalı traktörü ile evinin yakınındaki tarım arazisini sürmek isteyen Mustafa Erdal (44), yağmur nedeni ile otların kayganlaşması nedeni ile traktörün hakimiyetini kaybetti. Traktör yaklaşık 3 metre otluk alanda sürüklendikten sonra ters devrildi. Mustafa Erdal traktörün devrilmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Servis ve Jandarmaya bilgi verdiler. Kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri Mustafa Erdal’ın hayatını kaybettiğini belirttiler. Erdal’ın olay yerine gelen ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdiler. Erdal’ın cesedi, olay yerine gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan çalışmanın ardından 112 Acil Servis ekiplerince, otopsisi yapılmak üzere Yatağan Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Jandarma tarafından kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.