Trafoyu fiziksel engellinin evine birleştirmişler

Marmaris’te yaşayan 42 yaşındaki fiziksel engelli Aykut Bekret, evinin yüksek miktarda radyasyon yaydığı bilinen trafo binasıyla yan yana olması nedeniyle sağlık sorunu yaşıyor. Çocukluk yaşlarında geçirdiği havale sonucu...

Trafoyu fiziksel engellinin evine birleştirmişler

Marmaris’te yaşayan 42 yaşındaki fiziksel engelli Aykut Bekret, evinin yüksek miktarda radyasyon yaydığı bilinen trafo binasıyla yan yana olması nedeniyle sağlık sorunu yaşıyor. Çocukluk yaşlarında geçirdiği havale sonucu fiziksel engelli olan Bekret, 27 yaşına geldiğinde önce annesini sonrada babasını kaybetti. Tek başına hayat mücadelesi veren, Aykut Bekret yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen yaşamdan kopmadı aksine yaşama dört elle sarıldı. Ancak Aykut Bekret yaşama dört elle sarılsa da önüne hep engeller çıkmaya devam etti. Aykut'un önüne çıkan engellerin en büyüğü ise sağlığının her geçen gün daha da çok bozulmasıydı.

Trafo bilinç kaybına neden oluyor

Fiziksel engelli olduğu için önce kendisine bir engelli arabası yaptıran Bekret, yaşamış olduğu konteyneri su basınca hayırseverler tarafından yaptırılan tek katlı müstakil eve taşındı. Ancak Aykut Bekret yeni taşındığı eve bir türlü alışamadı, çünkü tek katlı evin yapıldığı yerde büyük trafo binası da mevcuttu. Bekret'in iddiasına göre bu trafo binası gücünün kaybolmasına neden oluyor. Trafo binasından yayılan radyasyonun insan sağlığına etkisini ize uzmanlar, elektrik trafo binasının yaymış olduğu yüksek radyasyon neticesinde başta Lösemi hastalığı olmak üzere vücutta direnç ve kilo kaybına neden olduğu verimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır olduğunu belirtiyorlar.

Aykut Bekret, vücudunun direncinin bu eve taşındıktan sonra çok düştüğünü belirterek, "Eski günlerdeki gibi mutlu şekilde yaşayabileceğim bir konteynerim olsun yeterlidir. Burada yaşamakta güçlük çekiyorum. Konteynir alınsın taksitlerini almış olduğum maaşla bile öderim" dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.