Tosun: Geniş bir aile olduk

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kendisine gönül verenlerle buluşan MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, “ Bodrum Yarımadası’nda yüzde 40’a yakın oy aldık. Geniş bir aile olduk. Bundan sonra daha...

Tosun: Geniş bir aile olduk

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kendisine gönül verenlerle buluşan MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, “ Bodrum Yarımadası’nda yüzde 40’a yakın oy aldık. Geniş bir aile olduk. Bundan sonra daha ada artarak devam edeceğiz”dedi.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Seçim İletişim Merkezi'nde teşekkür konuşması yaparken, gecesini gündüzüne katarak çalışan, kendisine, ekibine ve partisine gönül veren herkese teşekkür ederek, "Geniş bir aile olduk, hepinizi çok seviyorum." dedi. Başkan Mehmet Tosun, seçilen ekibe ise başarılar diledi.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, sandıklardan sonuçlar gelmesinin ardından MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi'ne gelerek, burada bir teşekkür konuşması yaptı. MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ve ekibiyle birlikte gelen Başkan Mehmet Tosun, "Ben seçilen ekibe şimdiden başarılar diliyorum. Sizlere de bu altı yedi aydan buyana şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiden, çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Herkese hakkımı helal ediyorum. Milletin iradesi sandığa yansıdığı andan itibaren iş bitiyor. Bu sonuca saygı duyacağız. Hepinizi çok seviyorum. Geride bıraktığım 10 yıl, hayatımın en güzel yılları, hiçbirinizi unutmayacağım. Bodrum Yarımadası'nda yüzde 40'a yakın bir oy alıyoruz ve geniş bir aile olduk. Bu günleri de hiç unutmayacağım. Bundan sonra hayatımıza devam edeceğiz, artarak devam edeceğiz. Şahsıma, ekibime ve partime vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Büyüklerimizin ellerinden öpüyorum, küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz." dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.