Toksöz, projelerini anlattı

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Tokgöz, GELİ Tesislerinde düzenlediği bir toplantı ile projelerini partililere ve seçmenlere özetledi.AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, "Her bir vatandaşımıza...

Toksöz, projelerini anlattı

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Tokgöz, GELİ Tesislerinde düzenlediği bir toplantı ile projelerini partililere ve seçmenlere özetledi.

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, "Her bir vatandaşımıza aynı nazarla bakan belediyecilik anlayışımızla zengin, özgür ve mutlu bir Yatağan oluşturmak” dedi.

GELİ Sosyal Tesislerinde partinin Kadın ve gençlik Kolları yeleri ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu kahvaltıda bir araya gelen Toksöz, Yatağan Belediyesine ellerinde ilçeyi sil baştan imar edecek çok önemli projelerle geleceklerini belirterek, önemli mesajlar verdi. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şahbaz, İlçe Başkanı Osman Koç ve AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın eşi Suzan Harmandar’ın da katıldığı kahvaltıda konuşan Toksöz, “Sevgili dostlarım, seçim çalışmalarımız bildiğiniz gibi tüm hızıyla devam ediyor. Hem sahada yaptığımız çalışma ve ziyaretlerimizde aldığımız olumlu izlenimler hem de sosyal medya alanında aldığımız olumlu geri dönüşler bizleri oldukça memnun ediyor. Bu vesileyle siz değerli dostlarıma birkaç hususu açıklama ihtiyacı duyuyorum. Hedefimiz doğrultusunda, kol kola uzun bir yolu birlikte yürüyoruz. Bizi tanıyan, tanımayan, seven, sevmeyen her Yatağanlıya ulaşmamız gerekiyor. Biliyorsunuz biz insanları siyasi görüşlerine göre kesinlikle ayırmıyoruz. Sizlere, kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, siyaset dilinde kullanılan ve kişilerin görüşlerine göre gruplandırıldığı "siyasi yelpaze " ile sizin de hayal ettiğiniz- elde sallanan yelpaze arasında benim açımdan hiç bir fark yoktur. Peki fark nerededir? Fark herkesin, birbirinin yaşam biçimine tahammül etmesi anlayışına dayanan toplumsal fikir birliğidir.

“Önemli olan toplumsal fikir birliğidir” diyerek konuşmasını sürdüren Mustafa Toksöz, "Belediyecilik anlayışımızda ben yaptım oldu" demeyeceğiz, iletişim kanallarını vatandaşlarımızın hizmetine sunup görüş ve önerilerini alıp hep birlikte değerlendirip karar vereceğiz. Belediyemizin kapısı vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olacak. Teknolojinin getirdiği birçok yenilikle vatandaşlarımızı çoğu hizmet için belediye kapılarına kadar yormayacağız. Bu anlayışla - Yatağan Belediyecilik anlamında iyi yönetilmemekle birlikte-, Belediyecilikte hizmet noktasında kimi iyi işler yapmışsa da o yönetime de inanın hakkını veriyoruz. Bunu çevremize iyi anlatmamız, var olan ön yargıları kırmamız gerekiyor. Unutmayalım ki amacımız, rüzgarı arkasına almış, zincirlerini kıran, insan merkezli, dışa dönük, çağdaş, gelişmeye açık, hizmet odaklı, ortak yönetim anlayışına sahip ve her bir vatandaşımıza aynı nazarla bakan belediyecilik anlayışımızla zengin, özgür ve mutlu bir Yatağan’dır” diye konuştu.

Kahvaltının ardından kadın ve gençlik kollarına üye yaklaşık 200 kişi Yatağan’ın tüm mahallelerine dağılarak, Mustafa Toksöz’ün seçim broşürlerini dağıttılar.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.