TIR DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Muğla’(dan Denizli’ye iş makinesi almak için hareket eden DSİ’ye ait tır, Muğla-Denizli sınırında yoldan çıkarak derece uçtu. Kazada sürücü yaralandı tırda yolcu olarak bulunan Abdullah Çankaya öldü.Muğla-Denizli karayolu...

TIR DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Muğla’(dan Denizli’ye iş makinesi almak için hareket eden DSİ’ye ait tır, Muğla-Denizli sınırında yoldan çıkarak derece uçtu. Kazada sürücü yaralandı tırda yolcu olarak bulunan Abdullah Çankaya öldü.

Muğla-Denizli karayolu Gazeller köyü mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Yaralı Denizli Özel Cerrahi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Denizli’ye iş makinesi almak için Aydın’dan oyla çıkan Zafer Tasasız (33) yönetimindeki TIR, Muğla üzerinden Denizli’ye seyir halinde iken Denizli-Muğla sınırındaki Gazeller köyü mevkiinde havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek Sarıçay Deresine uçtu. Kazada, TIR’da yolcu olarak bulunan Abdullah Çankaya (32) olay yerinde hayatını kaybederken, TIR şoförü Zafer Tasasız yaralandı. Yaralı şoför Zafer Tasasız, 112 Acil Yardım ambulansı ile önce Kale Devlet Hastanesi’ne, ardından Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’ne sevk edildi. Tasasız’ın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.