Tezgahını ateşe verdi

Bodrum ilçesinde seyyar satıcılık yapan bir vatandaş, Zabıta ekiplerinin el koymak istediği tezgahı yaktı.Yusuf B.’ye yaz sezonu boyunca Belediye tarafından 1 Ekim tarihine kadar meyve ve sebze tezgahı kurmasına izin verildi ve...

Tezgahını ateşe verdi

Bodrum ilçesinde seyyar satıcılık yapan bir vatandaş, Zabıta ekiplerinin el koymak istediği tezgahı yaktı.

Yusuf B.’ye yaz sezonu boyunca Belediye tarafından 1 Ekim tarihine kadar meyve ve sebze tezgahı kurmasına izin verildi ve gününün dolması nedeniyle tezgahının kaldırılması istendi. Evini geçindirmek için Zabıta ekiplerinden biraz daha süre isteyen satıcı, Zabıta ekiplerinden olumsuz yanıt alınca zabıta binasının önüne giderek tezgahını ateşe verdi; ardından boğazına bıçak dayadı. Seyyar satıcı, 'Çocuklarıma bakmak zorundayım' diye bağırarak, “Eve para götüremiyorum, beni belediye kandırdı ve tezgahımı aldı. Ben ne yapacağım, nasıl para kazanacağım. Bizler kardeş değil miyiz. Bu mudur kardeşlik, bu mudur arkadaşlık, bu mudur dostluk? Herkes duysun beni, eve nasıl para götüreceğim”dedi.

Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan tezgahı söndürdü. Polis ekipleri ise Yusuf B.’yi sakinleştirmeye çalıştı. Bir anda bayılan Yusuf B., ifadesi alınmak üzere polisler tarafından ayıltılarak Bodrum Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.