“Tesisleşme başarıyı getirecek”

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla’da başlattıkları tesisleşme hamlesinin sporda ve sporcularda başarıyı artıracağını söyledi.Muğla’da, Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımı kapsamında...

“Tesisleşme başarıyı getirecek”

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla’da başlattıkları tesisleşme hamlesinin sporda ve sporcularda başarıyı artıracağını söyledi.

Muğla’da, Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımı kapsamında Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi ve 3 bin 500 kişilik Spor Salonu inşaatını başlatan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bununla da yetinmeyerek başta Muğla Atatürk Spor Salonu, Atatürk Şehir Stadyumu olmak üzere Düğerek Sahası, Ortaköy Sahaları ve ilçe stadlarını da tadilata aldı.

“Spordan sporcudan başarı bekliyorsan önce onlara kaliteli tesis sunacaksın” diyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, spora ve sporcuya yakışan tesisleri Muğla’ya en kısa sürede kazandıracaklarını v e var olan tesislerinde en kısa sürede, çağımıza uygun modern hale getirilmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirtti. Göreve geldiği gün Muğla’nın tesisleşme yönündeki eksikliğini hayretle karşıladığını belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Kısa sürede Başbakanımız ve Bakanımızın talimatı ile uzun bir yol katettik. En büyük şansımız sporcu, sporcuyu seven her an desteklerini gördüğümüz bir valimiz ve milletvekillerimiz var. Tesislerimiz 2014 sonuna kadar halkımızın hizmetinde olacak. Artık bundan sonra olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek Muğlalı sporcular için uğraşmalı, bu tesisleri boş bırakmamalıyız” dedi.

Muğla’nın büyükşehir olması ile sorumluluklarının bir kat daha artacağını belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızın spor yapmasını sağlamak bizim en büyük görevlerimizden biri. Sadece Merkez Menteşe’de değil, il geneli 18’den fazla tesisi hayata geçirdik. Muğla artık çok daha fazla hem ulusal, hem uluslararası faaliyetlere ev sahipliği yapacaktır” dedi.

Dev tesisleşme hamlesinin yanı sıra sporda da ardı ardına başarılar elde ettiklerini belirten Çeker, Boks’tan, kareteye, Tenisten, Eskirime ülke genelindeki organizasyonlardan dereceyle dönen sporcu sayılarında geçmiş döneme göre % 100 artış olduğunu belirtti. İl Geneli Basketbol, Hentbol ve Voleybol gibi branşlarda profesyonel takımların olduğunu belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Gruplara giden takımlarımıza, ilimizi il dışında temsil eden takımlarımıza harcırahlarını fazlası ile veriyoruz. Eşofmanlarını malzemelerini temin ediyoruz. Oralardaki başarılarını takip ediyoruz. Döndüklerinde tebrik edip, onure edip hediyelerini veriyoruz. Tüm ekibimle birlikte 7 gün 24 saat esası ile çalışıyoruz. Bu konuda tüm mesai arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.