Tenis Turnuvası sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Muğla Tenis Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen “14 Yaş Yaz Kupası Tenis turnuvası” sona erdi.Muğla’da bu yılın ikinci büyük tenis organizasyonu olarak gerçekleşen ’14 Yaş Yaz...

Tenis Turnuvası sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Muğla Tenis Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen “14 Yaş Yaz Kupası Tenis turnuvası” sona erdi.

Muğla’da bu yılın ikinci büyük tenis organizasyonu olarak gerçekleşen ’14 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası’ düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Muğla dışından yaklaşık 20 ilden tenisçinin katıldığı turnuvanın ardından 30 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında da 14 Yaş Hafta İçi Turnuvası start alacak.

Muğla Tenis Kulübü tesislerinde düzenlenen turnuva sonunda TEK KIZLAR 1. Ayça Ertürk (Genç İzmir Tenis Kulübü) 2. Nil Kalaycı (Bartın Tenis kulübü). TEK ERKEKLER 1. Ömer Berk Görgün (İzmit Tenis kulübü) 2. Efe Ergincan (Tenis Klinik). ÇİFT KIZLARDA 1.Ayça Ertürk-Ekin Erçetin (ODTÜ) 2. Nil Kalaycı-Elçin Bilge Keysan (Pamukkale Tenis kulübü). ÇİFT ERKEKLERDE 1.Emre Yapıcı (Ferdi)-Ömer Berk Görgün (İzmit), 2.Görkem Eryılmaz (Pamukkale Tenis Kulübü)-Yılmaz Mert Güney (Pamukkale Tenis Kulübü) sporcuları derece yaptı.

İkinci turnuva başlıyor

Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, “Muğla Tenis Kulübü olarak Türkiye Tenis Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan 30 Haziran-4 Temmuz 2014 tarihleri arasında sonuncusunu düzenleyeceğimiz 14 yaş hafta içi turnuvası bir hafta sonra başlayacak. Turnuvaya 150 sporcu ve başta İzmir, Ankara, İstanbul olmak üzere 20'ye yakın tenis kulübü katılırken, toplamda 500'e yakın misafirleri ağırlamaya hazırlanıyoruz. 14 yaş kızlarda Lara Pakaska, İris Uluutku, Defne Uluutku, İris Atilla, Sude Özdemir, Deniz Su Gültekin katılırken 14 yaş erkeklerde ise Gürel Kolcuoğlu, Efe Küçük, Emir Odabaşı, Alperen Akça Muğla’yı temsil edecekler. 2014 yılında Muğla’ya kazandırdığımız 3. büyük organizasyon olan 13 Yaş Hafta İçi Turnuvası ve daha önceki turnuvaların Muğla ekonomisini çok büyük katkılar sağladığına inanıyoruz. Muğla tenis kulübü olarak 150 sporcu ve başta İzmir, Ankara, İstanbul olmak üzere 20'ye yakın tenis kulübü katılırken toplamda 500'e yakın misafirleri ağırlamaya hazırlanıyoruz. Organizasyonlarım esnasında bizleri yalnız bırakmayan Muğla halkına, Muğla Valiliğine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Menteşe Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.