Teknoloji ve Kültür Koleji’nden Yücelen’e ziyaret

Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji  11. Sınıf öğrencileri, Lise Müdürü Şevkiye Ünlüsoy  ve öğretmenleri Murat Demirci ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette hastanede görev yapan belli meslek grupları hakkında...

Teknoloji ve Kültür Koleji’nden Yücelen’e ziyaret

Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji  11. Sınıf öğrencileri, Lise Müdürü Şevkiye Ünlüsoy  ve öğretmenleri Murat Demirci ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette hastanede görev yapan belli meslek grupları hakkında bilgi aldı.

Düzenlenen seminere hastanemiz Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Nasır Ordubadlı, Radyoloji Uzmanı Dr. Önder Yeniçeri, Acil Servis Doktoru Sümer Doğan, Fizyoterapist Muhlise Ayan,  Kalp Damar Yoğun Bakım Hemşiresi Habibe Güneş , Halkla İlişkiler Uzmanı  Rengin Över ve Rekreasyon Uzmanı  Gamze Bebber katıldı.

Mesleklerinin uzmanı olan hastane çalışanları, öğrencilere kendi uzmanlık alanları ve meslekleri  ile ilgili bilgi verirken, kolej öğrencilerinin meslek seçimi konusunda ileriye dönük düşüncelerinin şekillenmesine büyük ölçüde yardımcı oldu.

Meslek seçiminin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Hastane Mesul Müdür Yardımcısı Op.Dr. Nasır ORDUBADLI, doktorluk mesleği ile ilgili öğrencileri aydınlatırken, bu meslekteki esas başarının mesleğini sevmek olduğunun altını çizdi. Op.Dr. Ordubadlı, sevilen ve gerçekten yapılmak istenen mesleğin seçilmesinin çok önemli olduğuna özellikle  değindi.

Düzenlenen seminerin ardından Teknoloji ve Kültür koleji öğrencileri hastanenin her bir birimini ziyaret ederek, program sonunda hatıra fotoğrafı çektirerek Özel Yücelen Hastanesinden ayrıldı.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.