Teknoloji Kültür yeni yıla hazır

Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji 2014 2015 Eğitim Öğretim yılını,  akademik kadrosuna uygulayacağı hizmet içi eğitim semineriyle başlattı.Seminerin açılışında konuşan Kurucu Hamdi Yücel Gürsoy; “Bu öğretim...

Teknoloji Kültür yeni yıla hazır

Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji 2014 2015 Eğitim Öğretim yılını,  akademik kadrosuna uygulayacağı hizmet içi eğitim semineriyle başlattı.

Seminerin açılışında konuşan Kurucu Hamdi Yücel Gürsoy; “Bu öğretim yılına yepyeni bir anlayışla giriyoruz. Okulumuzun akademik kadrosu tüm branşlarda şu anda göreve hazır. Biz deneyimli idarecilerden Sayın Celalettin Demirel’ in Okullar Genel Koordinatörlüğüne, Sayın Kamil Bencik’i ise kurum müdürlüğüne getirdik. Yapılacak olan hizmet içi eğitimin amacı “Sevgili çocuklarımıza daha kaliteli bir eğitim sunabilmektir” dedi.

Genel Koordinatör Celalettin Demirel ise; “Bu hizmet içi eğitim çalışmasında İstanbul Atatürk Fen Lisesi kurucularından alanlarında uzmanlaşmış ve yayınlanmış sayısız eserleri olan çok değerli Matematikçi Sayın Suat Gencer’ den Kimya branşından Sayın Hüseyin Deveci’den ve Fizik branşından Sayın Raşit Yıldız’ dan ve onların engin deneyimlerinden yararlanacağız.” Diye konuştu.

Kurum Müdürü Kamil Bencik de ;“ Tüm kadromuzla  yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz hazır olduklarını belirterek; tüm Muğlalıları okulumuzu tanımaya davet ediyoruz. ” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.