Tekno Park için girişimler hızlandı

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen Hasan Kökten, çalışmalarına başladı. Kökten, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde yapılması planlanan Tekno Park için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinden...

Tekno Park için girişimler hızlandı

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen Hasan Kökten, çalışmalarına başladı. Kökten, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde yapılması planlanan Tekno Park için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinden girişimleri hızlandırdı. Kökten, Muğla Valisi Amir Çiçek ve MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı ziyaret ederek taleplerini iletirken, Bakan Işık da destek olacaklarını açıkladı.

7 Haziran seçimleri öncesinde Muğla için elinden geleni yapma sözü veren AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten verdiği sözleri tutmaya başladı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne yapılması planlanan Tekno Park ve uzun yıllardan bu yana yapımı devam eden Milas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalarla ilgili girişimlere başlayan Milletvekili Kökten, bu kapsamda Muğla Valisi Amir Çiçek ve Muğla Üniversitesi Rektörü Mensur Harmandar ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık’ı ziyaret etti.

Tekno Park konusunda destek ve Milas için çok önemli bir proje olan ve Muğla’nın tek organize sanayi bölgesindeki çalışmaların hızlanması konularında Bakan Işık’la görüşen Milletvekili Kökten, destek istedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek ve Muğla Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar ile birlikte yaptıkları ziyarette isteklerini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık’a ilettiklerini dile getiren AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Bakan Işık’ın konularla yakından ilgilendiğini ifade ederek, “Sayın Bakanımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bakanımız iki konuda da destek sunacaklarını ifade ettiler. Kendilerine Muğla Halkı adına teşekkür ederim. Muğla halkımız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.