TEK Kolejinden mezuniyet coşkusu

Özel Muğla Kültür ve Teknoloji Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Toplam 54 öğrenci mezun oldu.Özel Muğla Kültür ve Teknoloji Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi mezunlarını...

TEK Kolejinden mezuniyet coşkusu

Özel Muğla Kültür ve Teknoloji Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Toplam 54 öğrenci mezun oldu.

Özel Muğla Kültür ve Teknoloji Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Okulun Anadolu Lisesi bölümünden 25, ortaokul bölümünden 14 ve anasınıfı bölümünden 15 olmak üzere toplam 54 öğrenci mezun oldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) konferans salonunda gerçekleşen törene, kurucu Hamdi Yücel Gürsoy, okul idarecileri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji Genel Koordinatörü Celalettin Demirel yapığı konuşmada, asıl hedeflerinin daha kaliteli bir özel okul ve mümkün olan en iyi eğitim vizyonuyla yoluna devam edeceklerini söyledi.

Demirel; “Her yıl kazandığımız yeni deneyim ve kazanımları Atatürk’ün çağdaşlık ilkesini rehber edinmiş, alanlarında uzman, donanımlı ve yüreği öğrenci sevgisiyle atan, yönetim ve akademik kadrosu ile gelecek eğitim ve öğretim yılında ahlaki eğitime önem veren en az bir yabancı dili iyi konuşan, teknolojiyi gerektiği gibi kullanılabilen, öğrencinin kendini tanımasını sağlayan ve özgüven duygusunu geliştiren sorumlu bireyler olmalarını sağlayan sosyal etkinlikler ile sorun yaşandıktan sonra değil sorunun ortaya çıkmasını engelleyen koruyucu ve önleyici etkin bir rehberlik anlayışını hedefleyen, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş yetiştirmeyi ilke edinmiş bir kurumsallık anlayışı ile harmanlayıp dinlenmeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler öğretmenleriyle birlikte yıl boyunca hazırlamış oldukları tiyatro, koro ve yöresel dans gösterilerini sergiledi. Öğrenci velileri de çocuklarının hazırlamış oldukları gösterileri büyük bir coşku içinde izlerken uzun süre alkışladı. Gece kep atma töreniyle son buldu.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.