Tek hedef Ortaca

Yeni Milasspor haftayı kayıpsız geçmek istiyor. Yalıkavak deplasmanına hazırlanan ve önümüzdeki 4 hafta aradan sonra seyircisi karşısına çıkacak olan Yeni Milasspor averajla lider olan Ortaca’yı ağırlayacak. Takımın tek...

Tek hedef Ortaca

Yeni Milasspor haftayı kayıpsız geçmek istiyor. Yalıkavak deplasmanına hazırlanan ve önümüzdeki 4 hafta aradan sonra seyircisi karşısına çıkacak olan Yeni Milasspor averajla lider olan Ortaca’yı ağırlayacak. Takımın tek hedefi ise Ortaca Belediyespor’u yenerek liderliği üstlenmek.

Muğla Süper Amatör Kümede mücadele eden Yeni Milasspor bu hafta deplasmanda konuk olacağı Yalıkavak Belediyespor maçına kilitlendi. Takımda tek hedef ise haftayı kayıpsız kapatarak önümüzdeki hafta 4 hafta aradan sonra kendi sahasında oynayacak olduğu lider Ortaca Belediye Spor müsabakasından galip gelerek liderlik koltuğuna oturmak.

Bu haftayı her gün saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında yaptığı tek idmanla geçiren takım Yalıkavaktan alacağı galibiyetle Ortaca Belediyespor’u takibi sürdürmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Cenker Çetin, “Taraftarımızın desteği en büyük gücümüz. Ayrıca bu yıl ilçe protokolümüzde bizlere ayrı güç veriyor. Takımımız şuan grubunda averajla 2. sırada. Biz bu haftayı kayıpsız geçirmeyi hedeflesek de, önümüzdeki hata kendi sahamıza 4 hafta aradan sonra çıkarak taraftarımız karşısında oynayacağız. Bu maç ayrıca grubun kader maçlarından biri. Lider Ortaca Belediyespor’u konuk edeceğiz. Hedefimiz bu maçtan alacağımız galibiyetle liderlik koltuğuna yerleşmek ve grup lideri olarak lige devam etmek. Bu kapsamda yürüttüğümüz antrenman çalışmalarına birde motivasyon toplantıları ilave ettik. Haftada 1 gün antrenman sonrası futbolcularımızla sohbet toplantısı gerçekleştiriyoruz. Futbolcularımız takımımızın bulunduğu noktanın ve olması gerektiği yerin bilincindeler. Bu yönde onlarda gereğini yapmaya çalışıyorlar. Biz kısacası bu hafta alacağımız galibiyet sonrası liderliği göğüsleyerek bırakmak istemiyor, Ortaca maçından alacağımız galibiyetle de bu liderliği mühürlemek istiyoruz” dedi.

Muğla Süper Amatör Kümede bu hafta gerçekleşecek 7. hafta müsabakaları ise şöyle; 08 Aralık 2013 Pazar 14.00 Yalıkavak Bld. Spor - Yeni Milasspor (Yalıkavak), Dalyan Bld.Spor - Turgutreis Bld.Spor (Dalyan) , İçmeler Bld.Spor - Özel İdarespor (İçmeler) Yatağanspor -Ortaca Bld.Spor (Yatağan), Dalaman Bld.Spor- Marmaris Bld. Spor (Dalaman)

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.