Tataristan Cumhurbaşkanı’nın Bodrum’da Golf keyfi

Bodrum’da tatil yapan Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, bu sabah Bodrum Golf & Tenis Kulübü tesislerinde yaklaşık 3 saat boyunca golf oynadı.Tatil için Bodrum’a gelen Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov,...

Tataristan Cumhurbaşkanı’nın Bodrum’da Golf keyfi

Bodrum’da tatil yapan Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, bu sabah Bodrum Golf & Tenis Kulübü tesislerinde yaklaşık 3 saat boyunca golf oynadı.

Tatil için Bodrum’a gelen Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, Bodrum Golf&Tenis Kulübü’nde golf oynadı. Sabah erken saatlerde tesise gelen Minnihanov, yaklaşık 3 saat boyunca golf keyfi yaptı. Sadece bir yardımcısıyla tesislere gelen konuk Cumhurbaşkanı, mütevazi hareketleri ve neşeli tavrıyla dikkat çekti. Golfte usta olduğu gözlenen Minnihanov, 18 delikte hemen hemen hiç hata yapmadan tüm parkuru tamamladı. Golf oynadıktan sonra kulüp restaurantına gelen ve bir süre dinlenen Rustam Minnihanov, golf oyuncuları ve tesis çalışanlarıyla sohbet etti, 2 bardak sütlü çay içti.

Konuk Cumhurbaşkanına refakat eden Bodrum Golf&Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna, kış boyunca yerli yabancı bir çok ünlü ismin tesislerinde golf oynadığını belirterek; “Bodrum’da turizmi 12 aya yayma çalışmalarına sonuna kadar destek oluyoruz. Bugün şiddetli rüzgar olmasına rağmen golf sahamız dolu. Sayın Cumhurbaşkanının tesislerimizde golf oynaması bizleri mutlu etti. Haftasonu tesislerimizde düzenleyeceğimiz BGTK Ramada Resort Kadınlar Golf Turnuvası’na da Bodrum’dan ve bir çok ilden kadın golfçüler katılacak. 1 günlük turnuva için bir çok golfsever Bodrum’a geliyor. Alternatif turizm için Bodrum mükemmel bir yer” dedi.

 

Bu haber toplam 271 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.