Taraftarlardan ortak tepki

Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısına Muğla’daki takımların taraftar dernekleri tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen bir yürüyüş ve açıklama ile tepki gösterildi.Ankara’da meydana gelen terör saldırısı Muğla’daki...

Taraftarlardan ortak tepki

Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısına Muğla’daki takımların taraftar dernekleri tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen bir yürüyüş ve açıklama ile tepki gösterildi.

Ankara’da meydana gelen terör saldırısı Muğla’daki spor kulüplerinin taraftar dernekleri tarafından protesto edildi. Kötekli Mahallesi’nde bir araya gelen taraftarlar derneği üyeleri düzenledikleri eylemle teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Menteşe İlçesi’nde faaliyet gösteren Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon, Eskişehir, Göztepe, Ankaragücü, Adanaspor, Bursaspor, Elazığspor, Gaziantespor, Malatyaspor ve Muğlaspor’un taraftarlar derneği üyeleri Kötekli Mahallesi’nde bulunan Yoğurtçu Parkı önünde bir araya geldiler.

Destekledikleri takımların formaları ve atkıları ile bir araya gelen taraftarlar Ankara’da gerçekleşen hain bombalı terör saldırısını protesto ettiler.

Bir süre Yoğurtçu Parkı önünde bekleyen taraftarlar daha sonra ‘Teröre Karşı Omuz Omuz’a yazılı pankart açarak Kötekli Mahallesi’nde yürüyüşe geçtiler. Söyledikleri marşlar ve sloganlar ile yürüyen taraftarlara bölgede bulunan esnaf ve vatandaşlarda alkışları ile destek verdi.

Bir süre Kötekli Mahallesi’nde yürüyen taraftarlar derneği üyeleri daha sonra olaysız bir şekilde dağıldılar. Bu arada eylem sırasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geniş güvenlik önlemleri aldılar.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.