“Taraftarımıza ihtiyacımız var”

Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yeni Teknik direktör Levent Bayraktar ile yeni sezona hazırlanan Muğlaspor’da en büyük beklenti taraftarın desteği.Bölgesel Amatör Lig’te mücadele edecek...

“Taraftarımıza ihtiyacımız var”

Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yeni Teknik direktör Levent Bayraktar ile yeni sezona hazırlanan Muğlaspor’da en büyük beklenti taraftarın desteği.

Bölgesel Amatör Lig’te mücadele edecek olan Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yeni Teknik direktör Levent Bayraktar ile yola çıkan Muğlaspor’da şuana kadar 11 transfer gerçekleşti. Yeni transferleri hazırlık maçlarında deneyen yeni teknik hoca Bayraktar, “En büyük beklentimiz taraftarımızın desteği. Taraftarımıza ihtiyacımız var” dedi.

Şuana kadar 4 hazırlık maçı yapan yeşil beyazlı ekip, son maçını Perşembe günü Manisa Belediyespor’la yaptı. Maçtan 2-0 mağlup ayrılan Muğlaspor, oynadığı futbol ile izlemeye gelen az sayıda taraftarında güvenini kazandı. İlk 11’e 5 yeni transfer Tuncer, Yavuz, Erçin, Murat ve Serhat’ı sahaya süren Bayraktar, “iki önemli oyuncumuz maçta yoktu. Hazırlık maçlarımız ile oyuncularımızı tanıyor ve takım uyumunu oluşturmaya çalışıyoruz. İki önemli oyuncumuzdan Muhammet Alakas’ın sakatlığının geçmesi ve Mustafa Yıldırım’ın da hazır olduğu anda takıma katılacaklar” diye konuştu.  Muğlaspor’un bal liginde olmaması gerektiğine inandıklarını vurgulayan Levent Bayraktar, “ Göreve geldiğimizde genç yetenekler kadromuzda mevcuttu zaten. Biz bunun üzerine nokta transferler ile takımımızı oluşturmaya çalıştık. Şuanda takımızı genç bir kadroyla oluşmuş durumda ancak sahada sadece uyumsuzluk sorunu yaşıyoruz. Bu sorunu da yaptığımız hazırlık maçları ile ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Manisa Belediyespor karşısında önemli transferlerimizden olan iki oyuncumuzdan biri sakatlığından dolayı diğeri de antrenman eksikliğinden dolayı oynamadı. Takımımızın önemli bir forvete ihtiyacı var. Temas halinde görüştüğümüz oyuncularda var. Bu kadroya bu üç oyuncuda dahil olduğu zaman daha uyumlu olacağız. Hazırlık maçlarının önemi de bu zaten skordan daha çok oynanan futbol önemli olan. Pazar günü yeni bir hazırlık maçımız var. Hazırlık maçlarının sonunda ligde herkesin gurur duyacağı bir Muğlaspor oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.