“ŞÜPHELİ PAKET VAR DEDİLER GELDİK ”

Kent merkezi Perşembe pazarı girişinde bulunan çöp kutusu üzerine asılı, şüpheli bir kadın çantası polisi alarma geçirdi. Polis Mustafa Muğlalı iş hanı ve Perşembe pazarı girişinde geniş güvenlik önlemi alınırken vatandaşların...

“ŞÜPHELİ PAKET VAR DEDİLER GELDİK ”

Kent merkezi Perşembe pazarı girişinde bulunan çöp kutusu üzerine asılı, şüpheli bir kadın çantası polisi alarma geçirdi. Polis Mustafa Muğlalı iş hanı ve Perşembe pazarı girişinde geniş güvenlik önlemi alınırken vatandaşların “şüpheli paket var dediler geldik” sözü ve vurdumduymaz tavırları şaşkınlık yarattı.

Kent merkezinde çöp kutusuna asılı şüpheli bir kadın çantası polisi alarma geçirdi. Edinilen bilgiye göre; Saat 14:00 sıralarında Mustafa Muğlalı İş hanı önü ile Perşembe pazarı girişinde bulunan bir çöp kutusuna asılı kadın çantası ihbarı alan polis, çantanın bomba olabileceği ihtimali üzerine çevre güvenliğini alarak çantanın etrafından vatandaşları uzaklaştırdı. Geniş güvenlik önlemi alan polis, çanta ve etrafını şerit çekerek bomba imha ekiplerine bildirdi.

İMHA EKİBİ MİLAS’TAN GELDİ

Saat 14:00 sıralarında ihbarı alan polis ekipleri çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından olay yerine bomba imha uzmanını çağırdı. Bomba imha ekiplerinin bir tanesinin Marmaris’te, diğerinin ise Milas’ta olmasından dolayı imha ekibi olay yerine 1,5 saat sonra gelebildi. 1,5 saatlik beklemenin ardından olay yerine gelen bomba imha uzmanı şüpheli paketi inceledi. Çantanın içinde bomba olmadığını tespit eden bomba imha uzmanı, durumu ekip arkadaşlarına bildirerek çantayı yerinden aldı.

VATANDAŞLAR TELEFONLARIYLA ÇEKTİ

Bomba imha uzmanı beklendiği sırada, meraklı vatandaş sayısı her dakika artarken bir vatandaşın ‘Şüpheli paket var dediler geldik’ sözü şaşkınlık yarattı. Meraklı bir kalabalığın oluştuğu iş hanı ve Perşembe pazarı önünde vatandaşlar, bomba imha ekibinin çantaya müdahalesini cep telefonları ile saniye saniye çektiler.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.