Suluboya Karma Resim Sergisi sanatseverlerle buluştu

Menteşe Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen İzmir Resim Heykel Müzesi Ertuğrul Saraç Suluboya Atölyesi sanatçılarının “Karma Resim Sergisi” sanatseverlerle buluştu. Serginin Açılışına Menteşe Belediye Başkanı Bahattin...

Suluboya Karma Resim Sergisi sanatseverlerle buluştu

Menteşe Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen İzmir Resim Heykel Müzesi Ertuğrul Saraç Suluboya Atölyesi sanatçılarının “Karma Resim Sergisi” sanatseverlerle buluştu. Serginin Açılışına Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları, İzmir Resim Heykel Müzesi Ertuğrul Saraç Suluboya Atölyesi Sanatçıları ile sanatseverler katıldı.

Tarihi Sekibaşı Hamamında Kokteylle açılan sergide konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere yer vermeye ve sanatçı dostlarımızla birlikte olmaya her zaman özen gösteriyoruz. Bu anlamda bugünde İzmir Resim Heykel Müzesi Ertuğrul Saraç Suluboya Atölyesi sanatçılarımız ile bir araya geldik. Sanatçı dostlarımızın sergide, Muğla’mızı tuale taşımaları, çalışmaları ise beni ayrıca mutlu etti. Tarihi Sekibaşı Hamamımız bir kez daha sanata ve sanatçıya ev sahipliği yapmış oldu” dedi.

Öğretmen ve Sanatçı Ertuğrul Saraç, “Bugün burada olmamızın mimarı Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’e teşekkür ediyorum. İyi ki gelmişiz, iyi ki sergimizi burada açmışız” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Gümüş, Sanatçı Ertuğrul Saraç’a İzmir Resim Heykel Müzesi Ertuğrul Saraç Suluboya Atölyesi sanatçıları adına plaket takdim etti.

Başkan Gümüş ve beraberindekiler daha sonra birlikte sergiyi gezdiler.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.