Süleyman Seba Parkı Açıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve 1903 Beşiktaşlılar Derneği tarafından Muğla’nın Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesinde yaptırılan ve Beşiktaş Kulübü’nün efsane başkanlarından Süleyman Seba’nın...

Süleyman Seba Parkı Açıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve 1903 Beşiktaşlılar Derneği tarafından Muğla’nın Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesinde yaptırılan ve Beşiktaş Kulübü’nün efsane başkanlarından Süleyman Seba’nın adının verildiği parkın açılışı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın da katılımı ile yapıldı.

Beşiktaş eski kaptanı Gökhan Keskin taraftarların yoğun ilgisini çekerken, Kulüp Başkanı Fikret Orman’ı taraftarlar meşaleler ile karşıladı. Fikret Orman’ı Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Erol Kapiz çiçek verirken, Orman, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törende konuşan Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman, parkın yapımında eleği geçer herkese teşekkür etti. Orman, “Süleyman abinin isminin yaşaması bizim için çok önemli. Bizlere çok önemli şeyler öğretti. Bize yakışan da O’nun bize öğretmiş olduğu mütevaziliği, her Beşiktaşlının duruşu ve insanlığını açısından bizlere düşen onu yaşatmaktır.

Aynı zamanda Beşiktaş Kongre delegesi olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Süleyman Seba parkının bulunduğu Düğerek Mahallesinin yüzde 80’inin Beşiktaş taraftarı olduğunu söyledi. Gürün, “Sayın Seba’nın bütün kulüplere centilmence yaklaşımı, sportmence yaklaşımı ve kulüpler arasındaki barışı sağlama adına sadece Beşiktaşlıların değil, adeta onursal başkanı oldu” dedi.

Konuşmaların ardından Süleyman Seba Parkı’nın ve heykelinin açılışı Beşiktaş Kulübü Başkanı ve katılan protokol tarafından açılışı yapıldı.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.