Süel, 6. Sergisini açtı

Güler Süel 6. kişisel resim sergisini LVZZ Otel Sanat Galerisinde sanatseverlerle buluşturdu. Hülya Gökyürek Cem Organizatörlüğünde yapılan serginin açılışına Güler Süel’in dostları ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.Güler...

Süel, 6. Sergisini açtı

Güler Süel 6. kişisel resim sergisini LVZZ Otel Sanat Galerisinde sanatseverlerle buluşturdu. Hülya Gökyürek Cem Organizatörlüğünde yapılan serginin açılışına Güler Süel’in dostları ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Güler Süel kişisel resim sergisinin açılışına LVZZ otel misafirleri ve sanatseverler katıldı. Sanatçı Akrilik, Ayna Parçacıkları, Boncuklar ile tablo eserlerinde “Renklerin” temasını işlediğini belirterek; “Bunlar benim hayal dünyam, çocuksu bir yapım var ve bir o kadar da naif bir ressamım. Renkler benim için o kadar önemli ki, bazen herhangi bir rengi düşlesem bile onun konusu üzerine resim yapmaktayım” dedi.

Açılış kokteylinde konuşan Hülya Gökyürek Cem böyle bir sergi açtığı için Süel’e teşekkür ediyorum. Yaptığı birbirinden güzel eserleri LVZZ Otel Sanat Galerisinde sergilemek bizi mutlu ediyor” dedi. Ressam Güler Süel ise eserlerinin sergilenmesi için sanat galerisinin kapılarını kendisine açtığı için LVZZ Otele teşekkür etti. 6 senedir Bodrum’da çalışmalarıma devam etmekteyim” şeklinde konuştu. Ressam Süel’in 30’a yakın eserinin yer aldığı kişisel resim sergisi ay sonuna kadar açık kalacak.

Güler Süel kimdir?

1955 doğumlu sanatçının gerçek mesleği psikolog. Kendimi ve insanı tanımak için bu mesleği seçtiğini dile getiriyor. Bodrum'da yaşıyor. Kendisini meslek hayatından emekli etmesinin ardından renklerin peşine takılarak resim aşkı için Bodrum’a yerleşen Güler Süel; Hacattepe üniversitesi Psikoloji bölümü mezunu. 36 yıllık terapist olan Süel resim yapmayı hiç bırakmadığını ve bırakmayacağını da dile getiriyor.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.