Suda rüzgarla dans ettiler

Datça’da düzenlenen Pegasus Windsurf ve Kiteboard Ligi Sörf Yarışları final müsabakalarıyla sona erdi. Datça Sörf Tatil Köyünde gerçekleşen ve ilk gün rüzgar yetersizliği nedeniyle yapılamayan yarışlar ikinci ve son...

Suda rüzgarla dans ettiler

Datça’da düzenlenen Pegasus Windsurf ve Kiteboard Ligi Sörf Yarışları final müsabakalarıyla sona erdi. Datça Sörf Tatil Köyünde gerçekleşen ve ilk gün rüzgar yetersizliği nedeniyle yapılamayan yarışlar ikinci ve son gün çıkan kuvvetli rüzgar eşliğinde yapıldı.

Organizasyonu Spor Organizasyon Servisi tarafından gerçekleştirilen Pegasus Windsurf Ligi ve Pegasus Kiteboard Ligi 2014 sezonu birinci ayak yarışmaları Datça’da sürüyor. Bu yıl 12.kez düzenlenen Pegasus Windsurf Ligi’nde 16’sı bayan toplam 93 sporcu mücadele ediyor. Dünyada ilk kez gerçekleştirilen Kiteboard Ligi’ne ise 8’i bayan olmak üzere 21 sporcu katılıyor. Rüzgarsızlık nedeniyle ilk gün yarışları iptal edilirken ikinci gün fırtına şiddetinde bastıran rüzgar tüm sporcuları memnun etti. Kıyasıya mücadeleye sahne olan ikinci yarışları sonunda erkeklerde Bora Kozanoğlu, bayanlarda Lena Aylin Erdil, masterlarda Mehmet Talat Aşıkoğlu ve genç erkeklerde Murat Baran ilk sırada yer aldılar. Pegasus Kiteboard Ligi’nde ise erkeklerde Salih Alexander Çakır, bayanlarda Merve Ceylan ilk sırada yer aldı.

Yarışların sona ermesiyle yapılan ödül törenine katılan ve şampiyonlara ödüllerini takdim eden Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, yarışlara katılan tüm sporculara teşekkür ederek, “Bu yıl 12. düzenlenen bu yarışları umarım 13. yarışlarda tekrar birlikte oluruz. Sizleri burada ağırlamaktan son derece memnun olduk. Gelecek yıl tekrar görüşmek üzere diyorum” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.