Suç makinesi Fethiye’de yakalandı

Dolandırıcılıktan tehdide, hırsızlıktan yaralamaya, 70 adet suç kaydı bulunan Fethiye’nin yanı sıra Ege ve Akdeniz bölgeleriyle Türkiye’nin değişik bölgelerinde çeşitli olaylara karıştığı için aranmakta olan şahıs...

Suç makinesi Fethiye’de yakalandı

Dolandırıcılıktan tehdide, hırsızlıktan yaralamaya, 70 adet suç kaydı bulunan Fethiye’nin yanı sıra Ege ve Akdeniz bölgeleriyle Türkiye’nin değişik bölgelerinde çeşitli olaylara karıştığı için aranmakta olan şahıs Fethiye Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerinin takibi sonucu yakaladı.

İddialara göre dolandırıcılıktan 24, güveni kötüye kullanma 14, resmi belgede sahtecilik 10, özel belgede sahtecilik 5, tehdit 5, hırsızlık 3, yaralama 2, kredi kartı 2, hükümlü yükümlü kaçması1, direnme 1, bilişim suçları hakaret 1, çocuğun soy bağını değiştirme 1, suç uydurma 1 suçlarından Türkiye’nin değişik bölgelerinde aranmakta olan Eren Ö. (32) Fethiye Emniyet Müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri tarafından Antalya’nın kaş ilçesine kaçmak isterken yakalandı. 70 suçtan aranmakta olan Eren Ö.’nün başta İzmir, İstanbul ve Konya olmak üzere Fethiye, Antalya, ortaca, Muğla, Burdur, Kuşadası, Marmaris, Kemer, Serik, Aydın, Manavgat ve Bilecik’te suç işlediği polis ve jandarmanın peşinde olduğu belirtildi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Ekipleri’nin yakaladığı Eren Ö. Doktor raporunun ardından Fethiye adliyesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.