MENTEŞE’NİN ŞAMPİYON TAKIMI DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

Liselerarası Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonası genç kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Menteşe Spor Lisesi Hokey Takımı, Menteşe Cumhuriyet Meydanı’nda davul zurna ve çiçeklerle karşılandı.

MENTEŞE’NİN ŞAMPİYON TAKIMI DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

Menteşe Spor Lisesi, yarı final maçında Konya Karatay Çatalhüyük Anadolu Lisesi’ni 5-0 yenerek Türkiye Şampiyonluğu için final maçı oynamaya hak kazanmıştı. Antalya Alanya Hokey Sahasında düzenlenen final maçında Kırıkkale Spor Lisesi’ni yenen Menteşe Spor Lisesi, genç kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

SİNEM KARAKAYA-

Şampiyonluğun ardından Muğla'ya dönen sporcular ve antrenörleri davul zurna eşliğinde Menteşe Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşkuyla karşılandı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammer Cihan ve aileleri tarafından karşılanan takıma, çiçek takdim edildi.

whatsapp-image-2023-06-05-at-22-33-28.jpeg

Şampiyon takım, davul zurna eşliğinde kısa süre eğlendi.

Öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade eden Antrenör Serkan Şen, bir sonraki hedeflerinin Muğla'ya Avrupa Kupası'nı getirmek olduğunu ve çok iddialı olduklarını belirtti.

“ÇOCUKLARIMLA GURUR DUYUYORUM”

Menteşe Spor Lisesi Okul Müdürü Serap Alkan Telli ise, öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade ederek, “Çocuklarım önce il birinciliğini sonra yarı final birinciliğini aldı. Şimdide Türkiye Şampiyonluğunu aldı. Bu onların yurt dışında da önlerini açtı. İçlerinde milli takıma seçilmiş oyuncularımız da var. Bize büyük bir gurur yaşattılar. Çocuklarımla gurur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bugün bizi yalnız bırakmayanlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

351204664-816453696568039-9179933335651536221-n.jpg

“BAŞARILARINI TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İLE TAÇLANDIRDILAR”

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü de şunları söyledi:

“Müdürlüğümüze bağlı olarak 3 yıl önce eğitim öğretime başlayan Menteşe Spor Lisemiz her yıl spor branşlarında gösterdiği başarılarla ön plana çıkmaktaydı. Bugün ise bu başarılarını kızlar hokey takımımızın kazanmış olduğu Türkiye Şampiyonluğu ile taçlandırdılar. Okul idaremize, öğretmenlerimize, velilerimize, antrenörlerimize ve emeği geçen herkese, öğrencilerimize kazandırmış oldukları başarılardan dolayı teşekkür ediyorum.”

351392771-580679434181912-2810730127100531742-n.jpg

Bu haber toplam 752 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.