ALİ ÇAKIR: “HAKKIM BİR KAÇ KİŞİ DIŞINDA HERKESE HELALDİR”

Ermaş Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, sezon bitiminin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

ALİ ÇAKIR: “HAKKIM BİR KAÇ KİŞİ DIŞINDA HERKESE HELALDİR”

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) inişli çıkışlı bir yol izleyen Ermaş Muğlaspor, 43 puanla ligi 5.sırada tamamladı.

Kulüp Başkanı Ali Çakır, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Çakır, “İlgisizliğe rağmen başarılıyız. Yönetim kurulu ile yapabileceklerimizin en iyisini yaptık” dedi.

Çakır, “Bu stresli zaman sürecinde kırdıklarımız varsa affola. Benim hakkım bir kaç kişi dışında herkese helaldir” dedi.

Başkan Çakır, şunları söyledi:

“Eğrisi doğrusu, hatası sevabı koca bir sezonu bitirdik. Kimse inanmasa da şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda hedefimize ulaşamadık. Bu yüzden başarısızız ancak bir önceki yıla baktığımızda da bir o kadar başarılıyız. Bunun yanında koca Muğla’ya göre bu kadar ilgisizliğe rağmen de başarılıyız. Yönetim kurulu ile yapabileceklerimizin en iyisini yaptık. Futbol şube Evşin Karacan, Evren Hocama, Ahmet hocama, Recep hocama ve alt yapı sorumluları Ahmet Niyazi Çağlar ve Fırat Kaya ve hocalarıma Yunus hocama, Uğur Hocama, Zafer hocama, Sezai hocama, Cevat hocama başarılarından dolayı tebrik ederim. Dün 16 yaşındaki Ege paşama ilk maçında attığı gol için aslan parçasına tebrik ederim. Bu sezon yaptığı destekler için Menteşe Belediye başkanım Bahattin Gümüş’e, sezon boyunca sularımızı karşılayan Milas Belediye Başkanım Muhammet Tokat’a, isim sponsorumuz Ermaş ailesi Mustafa Ercan’a, göğüs sponsorumuz Muğla Çimento Cemal Karakurt’a, sezon ortası yaptığı desteklerle sırt sponsorumuz olan Başak İnşaat Fahri Keleş’e ve sahaya koyduğumuz reklamları veren tüm firmalara çok teşekkür ederim.”

“HAKKIM BİR KAÇ KİŞİ DIŞINDA HERKESE HELALDİR”

U-16 ve U-18 takımlarının şampiyon olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, “Saygıdeğer Muğlalı hemşerilerim, şimdi U -16 ve U -18 takımlarımız Muğla şampiyonu oldu sadece Menteşe ilçesi değil 48 Muğla şampiyonu şimdi Türkiye şampiyonasında Muğla’mızı (tüm ilçelerimizi) temsil edecekler. Onlar için bari elinizi taşın altına koyun. Bu çocuklar hepimizin, ben tüm sporcularımızla gurur duyuyorum, bu stresli zaman sürecinde kırdıklarımız varsa affola. Benim hakkım bir kaç kişi dışında herkese helaldir” dedi.

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.