Spor İl Müdürleri Bodrum’da toplandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bölgesel il müdürleri toplantısı Bodrum'da gerçekleştirildi.Bodrum Diomand Otel’de gerçekleştirilen toplantıya; Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor...

Spor İl Müdürleri Bodrum’da toplandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bölgesel il müdürleri toplantısı Bodrum'da gerçekleştirildi.

Bodrum Diomand Otel’de gerçekleştirilen toplantıya; Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker başta olmak üzere, Denizli , Afyon, Aydın, Uşak, Balıkesir ve İzmir İl Müdürleri katıldı.

Spor Genel Müdürlüğü Personel Eğitim Daire Başkanlığı Atama ve Kadro Şube Müdürü Yusuf Karadağ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda karşılıklı fikir alış verişinde bulunulurken, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce hazırlanan sunum izlenildi. Muğla Gençlik Merkezi Projeleri hakkında da sunum yapılan toplantıya katılan İl müdürleri toplantı sonrası Bodrum turu yaptı.

Değişik illerden gelen İl Müdürlerini Muğla’da misafir etmekten dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, bu toplantıların özellikle İl Müdürlerinin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmaları açısından son derece önemli olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 181 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.